nlfr

B-Cover CONSTRUCT

Foto B-Cover ConstructBehalve in geval van brand is in een brandpolis de schade die optreedt wanneer het gebouw in opbouw, wederopbouw, verbouwing of afbraak is, steeds uitgesloten indien de schade ontstaat ingevolge deze werken.

B-Cover lanceert als enige op de Belgische verzekeringsmarkt een unieke oplossing voor het verzekeren van alle bouwrisico’s die eigen zijn aan de afwerking  na casco oplevering of renovatie van een appartement of handelspand in een appartements- of kantoorgebouw.

Bereken uw tarief

Enkele voorbeelden:

 • U koopt een handelspand, loft of appartement dat casco wordt opgeleverd. Door de inrichtingswerken in uw pand ontstaat er schade in het pand van uw buurman dat in hetzelfde gebouw gevestigd is of in een naburig gebouw.
 • De toestellen die klaar stonden om geplaatst te worden, worden ’s nachts gestolen.
 • Bij de renovatie van uw pand wordt een waterleiding geraakt waardoor het parket en tapijt worden vernield. Het water sijpelt door naar de onderburen.
 • Door boortrillingen ontstaan er barsten bij de buren.

B-Cover Construct biedt een uiterst volledige verzekeringsoplossing voor het verzekeren van:

 • Schade aan de bouwwerken zelf met inbegrip van
  schade aan of diefstal van te verwerken bouwmaterialen (tegels, deuren,...) en technische toestellen (sanitair, airco's,...)

 • Schade aan het bestaand goed voor delen van het pand die niet gerenoveerd of ingericht worden, uitgebreid tot schade aan gemeenschappelijke delen en andere panden in het gebouw

 • Schade aan derden te wijten aan de uitvoering van de verzekerde werken (art. 1382-1386 BW en art. 544) voor fouten veroorzaakt door uzelf, familie of vrienden en in tweede rang deze van uw architect, aannemers,…

 • Meer info over de waarborgen en voorwaarden van deze polis kan u hier terugvinden.

  Hoe kan deze polis onderschreven worden?
  Deze polis kan enkel onderschreven worden via één van onze partner-verzekeringsmakelaars en elke in deze materie gespecialiseerde verzekeringsmakelaar.
  Heeft u nog geen agentschapsnummer en wenst u een afspraak om een eventuele samenwerking te bespreken? Klik dan hier. Wij maken graag tijd voor u vrij!

  Het gebouw zelf moet niet verplicht verzekerd zijn bij B-Cover.
  Dankzij onze unieke 100% elektronische werkwijze, geniet de verzekerde van de ruimste waarborgen op de Belgische markt tegen de meest competitieve voorwaarden!

  Bereken uw tarief