nlfr

Links

generali

 Sinds de oprichting in 2008, kan B-Cover rekenen op Generali Belgium als risicodrager voor de buildings die wij verzekeren. De samenwerking met deze Europese verzekeraar vertrekt vanuit éénzelfde visie van beide partijen: passie voor het vak, het streven naar een sterk doorgedreven perfectie in productontwikkeling en een optimale service naar verzekeringsmakelaars.

 logo Amlin

Voor de buildings met een verzekerde waarde van meer dan 30M euro, kan B-Cover rekenen op Amlin Europe als medeverzekeraar. Met een premie-inkomen van bijna € 600 mln (2012) is Amlin Europe een toonaangevende verzekeraar voor de zakelijke markt in de Benelux en Frankrijk. In België beschikt Amlin Europe over uitgebreide expertise op het gebied van aansprakelijkheidsverzekeringen, technische verzekeringen, brandverzekeringen, transportverzekeringen en verzekeringen voor wagenparken, via het departement Financial Lines kan Amlin doordachte Risk Transfer oplossingen aanbieden.

logo_euromex_web[1]

Euromex, onderdeel van de Zwitserse Baloise Group, helpt u uw rechten verdedigen. Met juridisch advies, ook als er nog geen geschil is. Met bijstand om een minnelijke schikking te treffen. En met vergoeding van de gerechts- en administratieve kosten als het toch tot een proces komt.

uvs

Op 20 augustus 2009 werden te Gent onder enkele initiatiefnemers, afkomstig uit elke Vlaamse Provincie, statuten en reglementen ondertekend tot oprichting van een VZW. De nieuwe beroepsfederatie heeft, onder het logo van een sfinx (de bewaker van vastgoed) in algemene termen tot doel de professionele syndici (in hoofdberoep) binnen de vastgoedsector, een eigen profiel en imago te geven, en dit ten overstaan van alle maatschappelijke geledingen die voor hen van nut kunnen zijn.

De Eigenaarsbond (Eb) is een onafhankelijke belangengroepering, gesticht op 22 februari 1941 (hiermee de oudste van België) om ten dienste te staan van eigenaars en mede-eigenaars, privépersonen en professionelen zoals beheerders, rentmeesters en syndici, bedrijfsleiders, kmo-bedrijven en immobliënvennootschappen. De eigendom verdedigen, de (mede)-eigenaars informeren, advies verlenen en bijstaan is het hoofddoel van de Eigenaarsbond (Eb).

Smart Syndic

Smart Syndic geeft gratis tips en weetjes aan mede-eigenaars in verband met het beheer van hun mede-eigendom. Het is een initiatief van een mede-eigenaar voor mede-eigenaars.